Specialisaties

U wilt dat uw verhaal overkomt bij uw klanten, zodat ze weten waar u goed in bent. Een mooie website of een glanzende folder zijn daarvoor niet meer genoeg. U kunt er niet meer omheen: om te zorgen voor meer bekendheid van uw product of bedrijf zult u ook social media moeten inzetten.

Wat kunt u daarbij zelf doen en wat kunt u beter uitbesteden? Welke middelen zet u al in en wat zou u daar nog aan kunnen toevoegen? Met welke pakkende boodschap valt u op bij uw doelgroep? Belangrijke vragen waarvoor Eauzeau Communicatie graag haar ruime ervaring inzet om met u mee te denken en te adviseren.

U kunt bij mij terecht voor communicatieadvies, social media diensten, tekst- of webredactie of een interim communicatie-opdracht. Eauzeau Communicatie biedt verschillende vormen van samenwerking, zodat er altijd wel een mogelijkheid is die past bij u of uw bedrijf.

Communicatieadvies (ook interim)

Door samenwerking met Eauzeau Communicatie krijgt u een communicatieadvies op maat: hoe bereikt u uw doelgroep(en), welke (social) media zet u in en hoe organiseert u dat? Dit advies kan zo uitgebreid zijn als u maar wilt. De mogelijkheden:

  • opstellen of beoordelen van een communicatieplan
  • opstellen van social mediaplan
  • advies op gebied van social media

Analyses en aanbevelingen zet ik kort en helder voor u op papier. Zo kunt u direct aan de slag. En als u wilt, help ik ook nog mee met de uitvoering. Graag zelfs, want voor mij is geen communicatievraagstuk zo gek, of ik kan wel van toegevoegde waarde zijn.

Social media diensten

Social media kunnen u een flinke omzetgroei opleveren! Regelmatig actief zijn op deze kanalen vergroot uw naamsbekendheid. Met meer online bereik en mond-tot-mond reclame legt u verbindingen met (potentiële) klanten. Zo ontstaan extra contactmomenten en u trekt bezoekers naar uw website.

Maar waar moet u beginnen en hoe gaat u dat allemaal bijhouden? Daarvoor bent u bij Eauzeau Communicatie aan het juiste adres: ik denk mee in de keuze van de verschillende kanalen en richt de benodigde profielen op een aantrekkelijke en handige manier in. Ik kan u zelfs volledig ontzorgen, door het beheren en monitoren van uw social media van u over te nemen, zodat u voldoende tijd overhoudt om te doen waar u goed in bent.

De social media diensten van Eauzeau Communicatie:

  • opzetten en inrichten van gebruikersprofielen
  • content management
  • berichten plaatsen op Facebook/Twitter/Google+/LinkedIn/Pinterest/YouTube etc.
  • monitoren van online activiteiten en meten van de resultaten
  • persoonlijke begeleiding of training op het gebied van social media

Redactie en tekst

U wilt uw doelgroep bereiken met een boodschap die duidelijk maakt wat u in huis heeft. Geen ingewikkelde materie vol vakjargon, maar een vlot leesbaar verhaal. Daarvoor heeft u teksten nodig die kloppen in toon, opbouw, grammatica en zeker in spelling.

Bij webredactie kijk ik niet alleen naar de kwaliteit van de tekst op zich, maar ik optimaliseeren deze ook voor de vindbaarheid in zoekmachines. Ik maak uw teksten dus graag SEO-proof.

Eauzeau Communicatie heeft ruime ervaring met de eindredactie van alle vormen van bedrijfscommunicatie. Van brochures tot persberichten en van nieuwsbrieven tot webteksten. Heeft u zelf al tekst, dan kunt u mij inschakelen om deze volledig te herschrijven en eventuele taal-, stijl- en spelfouten door mij laten corrigeren.

Interim communicatieadviseur

Heeft u tijdelijk ondersteuning nodig voor de communicatieafdeling vanwege drukte door een groot project of wilt u een zwangerschapsverlof opvangen? Schakel dan Eauzeau Communicatie in en krijg ondersteuning van een interim communicatieadviseur die flexibel inzetbaar is en zich snel weet in te werken. Neem contact op voor een afspraak om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.