Tarieven

TARIEVEN PER UUR

Eauzeau Communicatie hanteert een standaard uurtarief van € 75,00 per uur (excl. BTW) voor coaching en advies of € 65,00 per uur (excl. BTW) voor uitvoerend werk. Kies je voor een abonnement of strippenkaart, dan profiteer je van gereduceerde tarieven.

 

PROJECTPRIJZEN

Voor de coördinatie van een communicatietraject, het schrijven van een communicatie- of social media plan, het geven van een training of workshop, het opzetten van social media profielen of bij langdurige projecten werkt Eauzeau Communicatie met projectprijzen en maak ik een offerte op maat.

 

ABONNEMENT

Heb je geen interne communicatie-afdeling waar je een beroep op kunt doen? Wil je je (potentiële) klanten ook online duidelijk maken wat je voor ze kunt betekenen, maar weet je niet precies hoe dat moet of heb je er geen tijd voor en kun je er niet iemand voor in dienst nemen? Dan is een (half) jaarabonnement bij Eauzeau Communicatie de oplossing. Al vanaf 2 uur per week maak ik jouw bedrijf online meer zichtbaar en zorg ik ervoor dat dat ook zo blijft. Zo kun jij blijven doen waar je goed in bent, terwijl ik werk aan jouw bekendheid bij (potentiële) klanten. Om je bedrijf echt goed op de kaart te kunnen zetten, ga ik een abonnement bij voorkeur aan voor minimaal een half jaar.

 

STRIPPENKAART

Heb je kortdurende of onregelmatige communicatieklussen die je wilt laten uitvoeren? Dan is de flexibiliteit van een strippenkaart interessant. Geen onnodige administratieve rompslomp met offertes en (deel)facturen, maar een voordelige strippenkaart die je vooraf koopt en waarmee je werkzaamheden per kwartier afrekent. Hoe groter het aantal strippen dat je afneemt, des te voordeliger de prijs per strip. Er zijn strippenkaarten van 20, 50, 100 of 200 strippen. Bij gebruik van een strippenkaart ontvang je maandelijks een overzicht van de verrichte werkzaamheden en de resterende hoeveelheid strippen.